"organisatörerna av prostitution är nära lierade med kriminella kretsar"

I början av meningen står det även att "alla vet". Enligt Gudrun Schyman "vet" "alla" att organisatörerna av prostitution är i samklang med kriminella. Jag har bara, typ, liksom 1001 invändiningar och frågor. Om nvi nu ska lägga oss på samma nivå. För jag tycker det hon skriver i Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/debatt/article3786419.ab  är tomt dravel.

Vilka organisatörer?  Klumpar hon ihop det med trafficking? Eller menar hon att det finnns en hemlig "porr o sex maffia" som konspirerar för att få oss alla att ha ickenormativt sex, ve och fasa? Superhallickar? Ett nätverk som har som agenda att tvinga in hela jordens befolkning i prostitution? Vem är de?!

Den biten var i vart fall rolig. Mindre roligt var det uttjatade argumentet "du vill väl inte att din dotter ska bli hora?!" Skrämselpropaganda. Och en fälla. Hade någon svarat "ja" hade de väl blivit utsatta för exorcism. "Missionärsställningen! Med någon du har känslor för! Inom hemmets väggar!"

Om Schyman har någort vettigt argument i resten av inlägget har jag ingen aning om. För det försvann i tomt populistiskt fluff.

*andas**överreagerar inte alls*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0