Fyllesex

Ville bara informera att för typ första gången i mitt två och halvtåriga förhållande lyckades jag få min käraste att komma på fyllan! Vanligtvis innebär fyllesex att han får ett nog så trevligt stånd (tänkt brännbollsrack, inte det platta dock) som varar tills jag stupar. Det går at göra precis vad som helst, hur länge som helst på fyllan med honom. Jag får ju orgasmer på löpande band, så det gör inte mig något, men det är ju väldans trevligt när båda får komma.

Dessutom älskar jag hans uppövade peniskontroll som gör att vi så gott som alltid kommer samtidigt. Det vill säga, jag får ett par små till att börja med och när jag låter som om världen ska gå under släpper han efter och vi rider ut vågorna tillsammans.

Jag tappade helt bort min lust för ett tag sedan. Kände mig oerhört vilsen men nu är jag tillbaka! Jag är kåt igen, hallelulja!

Long time

En månad sedan mitt förra inlägg. Jag gav väl upp. Har inte varit på humör för något. Ingen sexlust, ingen shoppinglust, har inte orkat plugga.

Känns märkligt att sakna en person man sitter bredvid. Jag har varit avstängd, fjärmad. Nu är jag kanske tillbaka. Uppskattad shoppingrunda såväl om sex i helgen. Då hade det gått en månad sen sist.

En kombination av det mesta. Skoltrött, vinterblekfet, nybliven sambo, gamla sår, osäkerhet inför framtiden.


RSS 2.0