56% slampa

Attan! Jag trodde det skulle vara mer. Å andra sidan, det handlade inte om kinkiga grejer...
OkCupid - Free Online Dating
Mitt busigaste? Blowjobb i en kontorslokal. En skön stol som min kollega satt i dagen efter. De misstänker att jag gjort något, men jag har försäkrat på bästa Bill Clinton vis att jag inte haft sex....

http://www.okcupid.com/slut

Bloggkoll

Får ju göra mig sedd. Smiley, lol;)
Följ min blogg med bloggkoll

Låt den rätte komma in

Om ändå jag känt en vampyr när jag gick i skolan. Eller någon som sa åt mig att slå tillbaka, hårdare än du vågar.



Vilken helg. Mycket sex. Har haft en period med lite, ingen lust, ingen ork. Har som mest känt för att peta lite på min pojkvän. Du, kan du inte bara sätta på mig? Utan att jag gör nåt? Här, hopp in! Jag tror jag är ganska lat i sängen. Jag tycker om att prata, att retas, egga. Viska fantasier med min allra mest förföriska röst. Lägga mig i rätt position. Jag är kroppsmedveten. Att behålla kläder på snarare än underkläder. Och ofta brukar det kåta upp både mig och honom så vi kastar oss över varandra, men icke så på ett tag.

Men i helgen! Mängder av sex! Det är lite som att träna. När man väl kommer igång och får kicken vill man ha mer, mer, mer!

Jag älskar lukten av sex. Jag älskar att sex har en lukt. Svett, kön, glädje, kåthet. Det är tungt  och förbjudet. Uppenbart vad som skett för utomstående om de skulle råka kliva in innan man hunnit vädra. Det är underbart somna utmattad och lyfta på täcker när man vaknar. Jag tycker om lukten av kuk och av mitt eget kön. Det finns ingen vardag i lukten av sex, inte när man haft en riktigt bra omgång. Hur doften av kroppar blandar sig. Alldeles egen kemi.

Vätskor. Inte heller helt fel. Jag älskar att komma (jo, tjejer kommer också). Man tittar ner eller känner med handen och vet att det där, det är inte bara sperma. En del måste ha kommit från mig också. Det är som om jag är en svamp. Ibland känns det som om det rinner ut ur mig i timmar efteråt.

Sex. Alldeles, alldeles underbart.

monogami för min del

Jag är inte helt förtjust i Aftonbladets Wendela. Det har tydligen ersatt avdelningen sex och kärlek De verkar vara av uppfattningen att enbart kvinnor vill läsa om detta ämne. Som de gett en lila färg. Är det bättre än rosa? Neutralare? "Stora drömmar lite tid". Fnys. Det är mest bara fluff. Man kan välja mellan avdelningarna relationer, barn, jobbet och fritid. Vad hände med sex allena? Är det den oh-så-fina inställningen att kvinnor aldrig kan ha sex utan kladdiga känslor? Vem är det som behöver tvångsmatas med SATC? Är dessa komponenter ett krav för ett fulländat liv? Nog känns det så. Under "ledig" finns självklart mängder av modetips. Man ska inte komma undan!

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3596386.ab 

Haha!


Dexter och jag

Monsterfylla plus Dexter blir inte..helt rätt. Många tankar. Kan vara vädret också.

Jag känner igen mig i vissa aspekter av Dexter. Mer eller mindre avstängd, men inte för att jag är en känslokall psykopat utan av gammal vana. Hålla distans. Ibland, i vissa situationer, känner jag dock att jag spelar ett spel. Men jag gör det mindre och mindre. Kanske är jag oartig men varför ska jag tråkas ut? Eller umgås med människor jag inte har något gemensamt med. Jag sätter min egen agenda, planerar min tid. Det är inte så enkelt som att säga nej till saker som gör dig stressad. Jag blir inte stressad. Jag blir uttråkad.

Var jag konstig från början eller blev jag konstig? Intelligenta barn är inte populära. Mina föräldrar anmälde mig aldrig till fotbollen. Mina föräldrar var konstigheten själv. Hönan och ägget. Hade jag blivit välanpassad om jag åkt på träningsläger och haft föräldrar som alltid nickade och log på föräldrarmöten? Eller hade jag blivit olycklig(are)? Lät mina föräldrar mig vara konstig? Att jag fick vara mig själv, vilket jag alltid insisterat på, placerad mig längst ner i hackordningen. Å andra sidan, om jag var konstig och någon försökt tvinga mig bli vanlig hade jag kanske sprattlat hårdare ju mer de försökt?

Mindre och mindre men fortfarande gör jag saker mer för att jag borde än för att jag verkligen njuter av det. Som Dexter. För att passa in, för det gör livet lättare. Men jag har å andra sidan inte lust att mörda någon. Hämnd är bäst om mottagaren överlever.

Trysexual? Bisexuell? Light.

Det har hänt att folk ifrågasatt vad jag "är". Men eftersom de inte gör det rakt ut får jag aldrig svara något i stil med  "etiketter är förlegade". För jag är straight. Väl? Min åsikt är att ett par läppar inte i sig har ett kön. Så att hångla med någon av samma kön gör mig inte gay. Att tycka det är kul, till och med lite hett. Inte bi. Att alltid föredra pojkar. Men hur kan man veta utan att testa?

Om jag aldrig kunnat tänka mig knulla med en tjej, men det nu har dykt upp en? Fylleförvirring eller fylleclarity? Skillnad mellan fantasi och verklighet. Är det konstigt att ibland sakna ett par bröst när jag håller om min pojkvän?

Ibland kan det bli knepigt när man har ett så jäkla öppet förhållande. Öppet som i kommunikation och tillit. Jag har sett min pojkvän bli upphånglad av sin killkompis. För honom är det (så vitt jag vet) enbart en fyllegrej. Men det var det ju för mig med.

Men det viktigaste är att det är honom jag vill ligga med IRL och dela mitt liv med. Det är härligt, härligt kunna utforska men farligt, farligt. Och vad spelar det väl för roll vad jag "är" så länge jag är nöjd? Sexualitet är flytande och så länge jag har lust finns inget att klaga över.


Du är vad du äter -kuk

Ser alltid till att ha något fett när jag ser Du är Vad du Äter. Chips, choklad eller popkorn. Popkorn är i och för sig hyfsat nyttigt.

Du är vad du äter. Sperma? Hehe. Älskar att suga kuk. Om det trillar in någon med dylikt påhäng, hur generösa är ni med komplimanger? För var man som jag sugit av har sagt att det var det bästa i deras liv. Deras bästa någonsin. Inte efter varje gång, men ett par gånger per man. Fan, du har överträffat dig själv.

Jag kommer ihåg hur jag läste en erotisk novell i...vad heter den...jo, Darling! Älskade Darling som gav mig girlpower! Anyhow, jag läste om en tjej som var så jävla nöjd med att suga. Att hon var drottningen. Detta var ett par år innan jag ens gick i närheten av en kille (ingen ville ha mig, suckers), men jag minns hur det illade till i mig. Jag kände igen mig och jag visste att jag skulle tycka om det.

Under årens lopp har jag läst vad jag hittat (dags att leta en runda igen) och jag har upplyst och informerat vänner. Men det var ett tag sedan. Och jag har inte gett särskilt mycket på sistone heller. Men det är en annan femma.

Velociraptor, säng, du

jag har aldrig garanterat vara a) seriös, b) konsekvent.

I could survive for 60 seconds chained to a bunk bed with a velociraptor

Created by Bunk Beds Pedia


Lyckliga horor

Förresten. En kanske lite dum tanke. Men. Eftersom jag har mild träningsvärk och är allmänt skönt slutkörd efter gårdagens äventyr slogs jag av tanken, hur orkar prostituerade kvinnor hålla igång hela dagarna? Självklart (?) är det kanske inte samma sak som att ha sex med en obetalande partner, men prostituerade som gillar sitt jobb måste vara sjukt vältränade. Jag ska i vart fall inte till gymmet idag...


Mina grannars sexliv

Lång paus.

Har inte skrivit dagbok, inte blogg. Inga inlägg, inga kommentarer. Mitt liv har stått *puff* stilla. Samma gamla vanliga.

På sistone har jag kåtat upp mig själv med min omöjlige granne. Omöjlig som i "det måste bo två personer i hans lägenhet. Han kanske har en tvilling". För vanligtvis är killen åh så slätstruken. Plain boring. Pressveck och portfölj. Hans fester innehåller artiga skratt, knäppande på en gitarr och smuttande på BIB. Han finns knappt. Förutom tvättdagarna. Whoa. Ut genom hans dörr lunkar en surfarkille ut med bar överkropp. Trevlig, vältränad, bar överkropp. Nonchalant rufsigt hår. I mitt huvud börjar måsar skria och jag hör vågar samtidigt som jag kan smaka salt.


Hans alter ego får mig att leta fram färska batteri. Hans vanliga jag framkallar inte ens en gäspning. Ändå fick killen napp häromveckan. Han hördes, hon hördes. Alla killar i det här bygget hörs.


En våning upp har vi en kille med knarrig säng. Varje vändning -och de är många -avslöjas. Ett tag sedan stackaren fick till det, men å andra sidan verkade förra tjejen aldrig bli klar. Visste han inte hur man avslutar eller tycker hon om att bygga upp spänningen löjligt länge?

Det är hög omsättning på hyresgäster här. En del som tillfälligt leker sambo i för trång etta. Då går det hett till. Väggarna vibrerar och med TVn på högsta volym lyckas man nästan koncentrera sig på senaste förvecklingarna i Greys Anatomy. För det är ju såå mycket roligare.


RSS 2.0