Söndag för mig själv

Det är söndag och jag har inget att säga. Sitter för mig själv med en smula bakfylleångest. Ångest för att jag börjar bli för normal. Vilket jnteu i inträffar var dag. Men på denna helgens fester kände jag mig för välanpassad. Minglade runt, berättade lagom roliga anekdoter. Blev lite lagom full. Inte ett snuskigt ord nånstans, nångång. Ingen som blev obekväm eller besvärad på grund av mig.

Jag hade inte ens sex på hela helgen.

Gäsp.

Kink Spectrum...

Your result for The Kink Spectrum Analysis Test...

Green (530 nm)

You scored 50% self-confidence and 47% bandwidth!

Not bad! You're probably not willing to try everything, but you have quite a few kinks. Or you strongly prefer one side of the fence. Look for another Green, or a Blue if you feel adventurous. Reds may be okay as well if they share one or two of your likings (see below). But stay away from Ultraviolets unless you want to radically spice up your sex life. You've been warned.

But I promised you a more detailed analysis, so here it is. Note that most scales are twofold: There are separate values for giving (active) and receiving (passive). If you scored high on one of them, you should look for a partner who scored high on the other. If you scored high on both of them, go for someone who is similar (or for multiple partners if you're into that). If you scored low on both, this probably is not your kind of kink.

You scored 64% giving and 54% receiving on oral.

You scored 11% giving and 0% receiving on anal.

You scored 54% giving and 14% receiving on bondage.

You scored 19% giving and 10% receiving on humiliation.

You scored 11% giving and 20% receiving on pain.

You scored 48% dominance and 35% submission.

You scored 50% voyeurism and 31% exhibitionism.

Besides that, you're 44% into fetishism and 28% polysexual (i.e. interested in sex with multiple partners, whether at the same time or not). You'll probably want a partner who is similar, whether you scored high or low in these categories.

Finally, you scored 43% on autoerotic - a scale that measures your ability and/or willingness to have kinky fun without a partner. It's not exactly a matching criterion, but it's good for you if your score is high. Keep it up!

Take The Kink Spectrum Analysis Test at HelloQuizzy


Gloves are ON!

Får tacka för inspiration, vilket jag även gjorde på Ormen i Paradisets blogg. De har haft ett par inlägg med skinnhandskar, vilket jag tyckte såg sexigt ut. Så vi testade och hello! works like magic!

Vissa omgångar blir rejält bättre än andra. Många slags sex. Detta blev den sorten som illustreras med fyrverkerier på TV. Flera omgångar. Ligger bredvid varandra i sängen, utmattade men fortfaranden kåta. Den bästa sortens sex. När man bara måste. Krama ut varenda orgasm. Bli pömsig.

Skinnhandskar. Till lite av varje i förspelet. Det kändes porrigt. Jag tyckte om både känslan och doften. Nästa gång de används kommer de med ett minne. Trevligt att veta att han (hoppas jag!) kommer tänka på mig var gång han ska ut.


Flygplanskapning o köpa hora, typ samma

Fast.... Jag hade inte ens tänkt kommentera detta (orka) men...orka inte? Bla, bla, bla, demokrati...göra röster hörda.

Hur som helst, denna gång är det Beatrice Ask som...tänker roligt. Hon tycker det vore intressant införa en lag som förbjuder sexköp utomlands.

Min hjärna kan inte ens bearbeta saken. Den skriker "internationell rätt", "suveränitet" "bilaterala ..." och liknande vackra ord. Ett lands lagar gäller i ett land. Jag skakar på huvudet men får ändå inte ihop en enda vettig mening, inte ett enda argument som baseras på mina kunskaper om just internationell rätt.

Varför är prositution så jäkla omskrivet? Det finns väl hundra andra problem i samhället som är mer akuta att adressera? Våld i hemmet? Uteliggare? Varför känner makthavare ett måste att reglera vad vi gör när kläderna åker av?

Som vissa andra bloggare påpekat kan man redan bli åtalad för vissa brott som begåtts i utlandet. Men de är allvarliga brott. Vill vi likställa flygplanskapning med sexköp?

"mest önskvärda vore att svenska män ansåg sig vara alldeles för att goda människor för att ägna sig åt detta" . Va, vaddå? God?! Är sexköp inkörsporten till tyngre synder, avslöjar det något ondskefullt i en person? Åh, nej, han köpte sex, han skulle säkert kunna slå sin fru också och bränna ner kyrkor?!

Läs själv, http://aftonbladet.se/nyheter/article3854495.ab och http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2096919.svd. Svd har även en artikel om den norska lagen, http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2094997.svd

41 svar på "mig".

Nä, jag slutar aldrig ta tester på nätet.
Nu har jag fått en "diagnos" på min personlighetstyp. Och det stämmer väldigt väl. Förutom  "Tystlåtna, idealistiska tänkare". Nog första gången någon kallat mig tyst. Under hela mitt liv har jag blivit kallad blyg hela två (2) gånger.

Jag lär vara extremt lojal också. Och det kan stämma, men jag är lika extrem när jag känner mig sviken.  Vilket hänger ihop med nästa påstående, "Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas". Jag kan sätta mig på tvären, ordentligt, men bara när jag upplever det som av vikt för just något grundläggande i mitt liv. Och då kan både jobb och vänner ryka med.

Om jag är begåvad skribent låter jag vara osagt. Jag är en av dem som skriver väl enbart när livet trillar ihop. Då blir det asketiska dikter med mycket symbolik om tragik. Rimmar för att skriva dåligt. Hah!

41 frågor. Ganska så intressant.

http://se.41q.com/typ.41q?p=24684234 , ifall någon skulle vilja testa själva och se vilka yrken de borde satsa på.

Roligare än så blir det inte idag. Trött och oinspirerad.

Pinsamt i sängen -och utanför

Veckorevyn presenterar läsares pinsamma sexminnen, http://www.veckorevyn.com/sex-och-karlek/artiklar/2008/pinsamma-sexminnen/index.xml , och visst har jag en egen lista. På både egna missöden och andras. Gissa vilka som är mina!

1. Borttappade kondomer. Det är inte alltid kondomen kommer ut frivilligt. Dåligt påsatt, för stor, vem vet vad som gick fel. Inte bara en gång utan tre. Med samma kille. Som inte var fast sällskap. Hej snygging, vill du gräva i mig?

2. Öppnad dörr. Mindre utrymme i offentlig lokal. Friskt satsat, snabbt påkommet.

3. Inte ens bakom en dörr. Bakom ett draperi på en nattklubb. Ett bord, två superkåta människor.

4. Nygifta. Smekmånaden inte riktigt över och tunna väggar. Blev inte mycket sömn, men trötthet avhjälpte rodnad vid frukostbordet.

5. Hejsan, granne. Det finns ettor med sovloft. Sovloften som i  sin tur har ventilationsrör in till grannen. Man kan se saker, för att inte tala om höra...

Celibat? Vad gör du istället?

Aftonbladets Wendela skriver om att leva i celibat. Att förr skulle man hålla på sig, nu ska man ligga runt. Och så mycket som jag snackar om sex snackar jag även om att inte ha det. Både i och utanför förhållanden. För som jag tidigare sagt så har jag inte haft one night stands. Gärna kroghångel men jag har alltid insett att det kommer inte vara lika kul vakna upp bredvid den här personen. Faktiskt. Har en självbevarande del av mig som dels gör att jag inte dricker mig omdömeslös, dels inte släpar hem pojkar hur som helst.

Och i ett förhållande. Ibland har man inte sex på ett tag. Stress, mens, sjukdom. Mycket kan komma emellan och en olycka kommer sällan ensam. Gud nåde mig om jag klagar inför mina singelvänner -jag kommer ju "garanterat" ha sex igen inom strax, medan de får vänta på att något smaskigt dyker upp. Men ibland berättar jag för dem att det var två veckor sen sist.

Kvinnan i artikeln säger att nu när hon lever i celibat  så "känner [jag] mig stark och fri. Jag behöver inte vara snygg, behöver inte prestera eller vara till lags. Och män är numera mina jämlikar, inte enbart potentiella sexpartners".

Good for her!

Det verkar ju som om hon inte kunde finna balans. Jag har både och -frihet, styrka, jämlikhet OCH sex. Celibat känns ganska drastiskt. Men jag tog ju en paus. Det behöver inte vara för evigt. Så länge man är nöjd...På riktigt.


 http://salongk.se/artiklar/2008/11/11/93163819/index.xml
http://www.aftonbladet.se/wendela/article3830528.ab


nakna snöänglar vill jag göra

Fick en lång lista. Och jag indulgar väl lite, men inte allt.

Saken är den att jag har väääldigt svårt välja favoriter. Dels har jag ett kort minne, dels tar jag in mycket. Jag är tvilling, även om jag inte tror på astrologi per se så stämmer mycket in på mig. Och jag vill som sagt vara ganska så anonym, för att kunna känna mig fri (vaddå tjatig). Så, vad blev kvar?

lycklig-mer än någonsin tidigare. Med risk att låta newage-ig så är vi ansvariga för vår egen lycka.
favorit uteställe- Jag är en Möllantös. Billig öl, bra beat.
Sexpartners-Inte så många som man skulle kunna tro 
Kändis du vill vara- Angelina Jolie så klart. Fast med rejält mycket färre ungar
kändis du vill vara med- Just nu -George Clooney
bästa barndoms minne- springa runt näck i solen efter ett bad-började tidigt...
ska du bli när du blir stor- ja, inte ska jag bli större!

Och nu tio snabba!!!

Öl eller Vin
Disco eller Pub
Hår eller Rakad
Stek eller majs
mörka eller blonda
ps3 eller xbox360
bok eller film
bio eller mys i soffan
grekland eller spanien
smart eller stark


Och, vad vill du?

Vad vill du läsa om? Förslag på äventyr jag borde ge mig in på, böcker, filmer?

Min orgasm är konst in action!

Your result for The_ "How Beautiful is your Orgasm" _Test...

The Posessed

30 thrashing, 9 squeezing, 10 ferocity, 20 vocalizing, 6 internalizing, 13 multiorgasmic, 15 fainting and 12 gushing.

You are the Posessed:


Your partner is sure to enjoy giving you an orgasm or experiencing one you gave yourself. Watching your body move like that as it washes over you is a work of art in action. Not only is it erotic, its fun, because making you so wrapt in pleasure is a pleasure in and of itself. Quite a fun, thorough, and enjoyable orgasm indeed.


A consideration for future orgasmic sessions: hold your orgasm prisioner just as it starts, and focus on that crashing flame for that breif moment. Let it consume you, and it will move from crashing flame into reactive explosion. See what happens. See what kinds of reactions you'll have to that. Build that fire that's already nice and hot and have it blow your stack :)

Take The_ "How Beautiful is your Orgasm" _Test at HelloQuizzy


Väx i min mun

Som jag tidigare nämnt älskar jag att ge avsugningar. En favorit är att ta kuken i munnen innan den reser sig. Att få plats med hela och lite till. Långsamt, långsamt väcka den till liv. Bara lite i taget. Ta pauser, suga och nafsa på andra ställen. Andas på den. Vispa runt med tungan.

Känna hur den växer. Reser sig villigt, låter sig lockas. Försöka hitta en vinkel så jag kan behålla så mycket som möjligt i munnen så länge som möjligt.

Mmm, me like.

"organisatörerna av prostitution är nära lierade med kriminella kretsar"

I början av meningen står det även att "alla vet". Enligt Gudrun Schyman "vet" "alla" att organisatörerna av prostitution är i samklang med kriminella. Jag har bara, typ, liksom 1001 invändiningar och frågor. Om nvi nu ska lägga oss på samma nivå. För jag tycker det hon skriver i Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/debatt/article3786419.ab  är tomt dravel.

Vilka organisatörer?  Klumpar hon ihop det med trafficking? Eller menar hon att det finnns en hemlig "porr o sex maffia" som konspirerar för att få oss alla att ha ickenormativt sex, ve och fasa? Superhallickar? Ett nätverk som har som agenda att tvinga in hela jordens befolkning i prostitution? Vem är de?!

Den biten var i vart fall rolig. Mindre roligt var det uttjatade argumentet "du vill väl inte att din dotter ska bli hora?!" Skrämselpropaganda. Och en fälla. Hade någon svarat "ja" hade de väl blivit utsatta för exorcism. "Missionärsställningen! Med någon du har känslor för! Inom hemmets väggar!"

Om Schyman har någort vettigt argument i resten av inlägget har jag ingen aning om. För det försvann i tomt populistiskt fluff.

*andas**överreagerar inte alls*

Lovar, det var inte jag!

Jag har gått igenom ett par olika faser vad gäller relationer.

Som fjortis och ett par år därefter var jag övertygad om att ingen verkligen ville ha mig. Jag var bröst och inte mycket mer. Långt ner på den sociala stegen. Enbart intressant för min kropp.

I mina första förhållanden var jag fantastiskt naiv och prinsessig. Hjärntvättad av min mor men omedveten om det såg jag alldeles för långt in i framtiden istället för att se nuet. Vilket jag inte gjorde att jag såg att pojkarna inte alls var rätt för mig. Kunde inte hejda mig själv utan försvann in i en omöjlig och lätt löjlig fantasi.

När jag sedan insåg att jag var lite lätt störd var jag dessutom ganska bränd. Och, antar jag, generad. Lite akward upptäcka själv vad vänner insett för år sedan. Så jag höll mig till kroghångel och hade höga krav. Extremt relationskeptisk. Use them and lose them.

Nu. Några år in i ett vettigt  förhållande. Jag sa aldrig till mina tidigare killar att jag ville ha hela paketet (vilket jag ju enbart trodde jag ville i min förvillade hjärna). I detta förhållandet har jag tagit lärdom av tidigare pannkakor. Jag har sett till att vara i nuet.  Så därför blev jag överrumplad. Jag har ingen reservplan för när han börjar svamla. Om något som troligen ligger mer än ett år framåt i tiden.

Så kan det gå.

Trekanter

Ämnet kom upp i helgen. Jag har en deltagare klar i huvudet, men inte min pojkvän... Aldrig säga aldrig, men jag tror aldrig det kommer hända. För som vi diskuterade, det hade känts konstigt se sin partner med någon annan. Två andra människor är bra, till och med två vänner men inte med en pojkvän. Vem vet hur man reagerar när man väl är i situationen. Klart att man kan, och ska, prata i förväg, diskutera "regler" och så vidare, men det är en helt annan sak när det väl händer.

Samma sak vad man än testar. Men det känns lite knepigare när det är en till involverad. Är det du och jag som testar känns det lättare säga "whoo, stopp". Man ska kunna säga stopp, men det finns ju alltid en risk att den andre blir sårad eller lite frustrerad. En tredje part gör det bara lite rörigare. Sex är intimimt men man kanske inte hade tänkt vara intim nog att avslöja sitt förhållandes mekanik.

Eller så är det bara jag.

I touch myself

"tjejer, utforska er själva, hitta vad ni tycker, utforska, ni kan aldrig njuta ordentligt med en partner om ni inte kan njuta på egen hand" gaaaaahh

Det är lite hets på att pilla på sig själv. Visst, det kan vara jättebra av alla ovan nämnda orsaker. Om man inte kan slappna av med sin partner kanske man ska klura på egen hand. Eller byta partner. Man kanske aldrig hittar "nyckeln" på egen hand.

Min metod går ut på att hitta färska batterier och lägga något mellan benen. Det funkar. Det är väl ungefär så killar gör, får det gjort bara. Behöver inte vara så, i brist på bättre ord, tjejigt. Är väl bara stoppa ner handen och ta hand om sig själv. Köp en vibrator och se glad ut.

Vad gör en man sexig?

Tidningen Glamour har en undersökning på nätet. De frågar vad som gör en man sexig, vilka kläder, accessoarer, kroppsdelar och jobb som är heta. Men det saknas en del svar.

Surfare till exempel. Jag har tidigare berättat om min granne som på tvättdagar går runt utan tröja. Det är något speciellt med surfare som utstrålar sex. De byter om på gatan med enbart bildörren som skydd. Stereotypa surfare som är laidback, dricker öl, tar hand om sina kroppar och Frihet.

Jag har raggat upp en och annan påg på grund av deras yrke, vilket inte alltid räckt som motivering i dagsljuset. Män med vårdande yrken, som jobbar med barn eller sjuksköterskor. Det är sexigt. "Mjuka" yrken samtidigt som de bryter mot normer. Jag gillar well rounded män, som är trygga i sin manlighet. Antar att de hamnar i kategorin metrosexuell, men det får inte gå för långt.

Traditionellt manliga män, nu tänker jag byggnadsarbetare och hockeyspelare, går inte riktigt hem hos mig, inte om de är buffliga och högljudda. Jag tål inte bli överröstad eller nedtystad! Den sortens människor gör mig bara trött.

Kanske är det därför jag så sällan raggat upp någon på krogen. För att tända på någon måste jag ha åtminstone fem minuters vettig konversation. Eller iallafall ett bevis på aktivitet innanför skallbenet. Det måste en exceptionellt snygg människa eller extra mycket alkohol för att jag bara ska sticka in tungan i munnen på någon. Och om jag gör det gäller det att vara intressant, för jag har attentionspan på cirka 30 sekunder.

Höga krav? Ja, kanske. Men så har jag ju också hittat något riktigt bra. Å ena sidan, öva upp sig eller å andra sidan inte slösa på sina resurser?


Proudly Presents

O! Jag har läsare, så trevligt!
Fått ett par frågor. Vem är jag? Hemlig! Men jag har väl redan avslöjat några saker: Jag pluggar i Malmö, jag är i 20-årsåldern och har en fantastisk pojkvän. Han är den förste som lockat fram min inre nymf. Män har alltid sniffat runt mig och en del har undrat om jag inte är ganska vild? Men ingen har lyckats locka fram mitt rätta jag förrän nu. Och jo, jag är en kåt jävel som kan sluka dig levande om du inte ser upp.

Har inte testat trekant, men förekommer i mina fantasier, med en extra tjej. Dock har jag den småkomiska förmågan att fastna i detaljer, jag är praktiskt lagd och mina fantasier kan lätt sluta med att någon trillar ur sängen.

Håller fast vid att "i ett förhållande med bra sexliv utgör det 10% men om sexet inte funkar är det 90% av relationen". Detta har jag bittert fått erfara i tidigare förhållanden. Jag ser sex som ett grundläggande hehov och gör gärna en halvdan jämförelse med mat. Alla vill äta. Vi har olika smaker, olika favoriträtter, lockas av olika kök. Och det borde inte vara så konstigt snacka om sex. Fick frågan om man kan snacka ihjäl sex? Kanske, kanske inte. När vi berättar om en fantastisk restaurangupplevelse går vi knappast in på vilka ingredienser maten hade.

Men jag har vänner som inte delar min uppfattning och börjar flacka med blicken när jag säger "vi hade så jäkla kul igår". Därför har jag en blogg, för att få ur mig vad fasen jag än klurar på. Anonymt, så anonymt, inte ens min älskade vet, för jag vill känna mig obehindrad.

tyst men dödlig

Inspirerad av Adam och Evas bilder, http://ormeniparadiset.blogspot.com/, införskaffade jag rep häromveckan. Då min älskade inte känner till min blogg blev det inte heller några bilder. Nästa gång får han ögonbindel...

Vi är inte heller så avancerade, men det är roligt testa grejer. Egentligen var vi båda för trötta för sex, men han retade mig, utmanade mig, så jag blev tvungen straffa honom. Först band jag fast honom och lät honom försöka komma loss. Log nöjt, rättade till lite grejer.

Jag drog ut på sexet, utnyttjade hans kropp. Men allt fick handla om hans njutning. Jag älskar att se män komma! Han kom i omgångar, vred sig som en mask på kroken. Älskar ansiktsutrycken.

Givetvis kom jag också, det är ganska oundvikligt. Men denna gång hittade jag en "ny" orgasm, tyst men dödlig. Den var inte explosiv, snarare enbart som en varm våg som bestämt fyllde min kropp.

Mm, det får göras om. Jag ska genast tillskanska mig information.

RSS 2.0