08-sex funkar inte

Under rubriken "Vi vill ha bättre sex" (http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2599603.ab) kan man läsa att de stackars killar som bor i Sthlm känner högre press i sängen än killar i resten av landet men inte varför. Det står varför killar kan bli besvikna i allmähet -de kollar bara på porr. Fnys. Är de så dumma att de tror man kan jucka i en timme får de väl skylla sig själva. Tjejer läser tydligen mer frågespalter. Ja, och Cosmopolitans råd vilka inte alltid är så realistiska, de heller. Is på penis? Hur många gillar fryskadat könsorgan, räck upp en hand?

Men varför just Stockholm? Nere i Skåne där det är nära till kontinenten, kan inte killar känna rädsla för att bli brädade av, tja, en italienare som är på besök? Jag förstår inte alls. I dagens samhälle så sprids nyheter och trender snabbt, så jag ser ingen skillnad, särskilt inte på Sthlm, Malmö och Göteborg.

Sedan är det ju skillnad på att känna press och sätta press. Att vilja ha porrsex och vilja kunna ha porrsex. Får Sthlms killar oftare problem med slokande kuk eller är de besvikna över att tjejer inte villigt ställer sig på alla fyra så fort de kommer innanför dörren?

Och "sexliv inte funkar". Det där var väl till att ta i. Kom igen när ni inte fått upp kuken en millimeter på ett par månader och tjejen gråter av frustration. Då kan vi snacka inte funkar, har jag fått höra. Allt annat är småpotatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0